Blog

Husk gaven

Er du så heldig, at du har fået en invitation til et arrangement, så husk gaven! Det gælder fødselsdage, jul, barnedåb og jubilæer. Det er oplagt. Det gælder også en almindelig hyggeaften med vennerne – husk en værtindegave. Indflytterfesten hos vennerne – husk indflyttergaven. 

Er der bare den mindste grund til at give en gave, hvorfor så ikke gøre det? Du bliver anset som gavmild og betænksom, og modtageren bliver glad og taknemmelig. Alle er glade, og det kan blive et hyggeligt arrangement. 

Hvad skal det være? 

Måske husker du at tænke på en gave, men du ved ikke, hvad det skal være. Ofte kan et par lækre sko falde i god jord. Ellers kan du søge inspiration på newshub.dk. Inspiration er der faktisk nok af omkring dig. Du skal bare lære at bruge den. 

Husk gaven, og tænk på modtageren. Overvej personens interesser. Du kan også tænke på anledningen til din gave. Skal du på besøg hos en ven, hvis nye kone du ikke kender så godt, så husk gaven, og giv hende en blomst. Klassikerne er blevet til klassikere af en grund. Man går sjældent galt i byen med dem. Selvom ikke alle kvinder er vilde med blomster, vil de dog kunne forstå omtanken, der ligger bag. 

Vis omtanke 

Det er netop omtanke, du viser, når du giver en gave. Så husk den, og vis, at du tænker på andre end dig selv. Når du har givet dig tid til at finde en gave, så har du tænkt på modtageren. Det er gaven beviset på, så husk gaven. 

Det behøver ikke at være et stort arbejde. En lille smule omtanke tæller også. Har du indkøbt en stak æsker med fine chokolader, så er du forberedt til en række besøg. Du kan tage en æske med, og så har du en lille gave. Den har måske ikke været så besværlig for dig at skaffe. Den er ikke så personlig. Men bare det, at du har taget den med, viser omtanke. Alle mennesker vil gerne mærke, at nogen har tænkt på dem. Vi kan alle godt lide lidt omtanke. 

Lav en reminder 

Er du dårlig til at huske sådan noget som gaver, så må du finde en løsning. Mind dig selv om det på en eller anden måde. Når du skriver aftaler i din kalender, kan du samtidig notere dig, at du et par dage før skal finde en gave. Gør du det til en vane, vil du virke meget betænksom. 

Du kan lægge en seddel til dig selv, hvor du opbevarer dit fine tøj. Når du så tager det frem, fordi du skal i byen, så bliver du mindet om det: Du skal huske en gave, så du kan lige tage en pakke chokolade med. 

Hvilken reminder, der virker bedst for dig, ved du bedst selv. Det smarteste er, hvis du kan lave den nu, og så altid have den til at minde dig om at huske gaven. For gør det nu. Husk gaven. Modtageren vil blive så glad. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *