Ordet ’støvle’ har efterhånden fået flere og flere betydning. Med ordet menes der nemlig ikke længere blot arbejdssko til mænd der arbejder på en fabrik. Støvlen er i dén grad kommet tilbage på mode, hvilket kommer til udtryk i den stigende popularitet.

Denne popularitet skyldes uden tvivl støvlens alsidighed. En støvle er ikke længere blot en støvle. Nu kan man med ’støvle’ henvise til arbejdssko, vandresko og vinterboots. Endda mener man ofte sko, der er passende at tage til fest i. Men hvordan navigerer man i denne kæmpe kategori af sko? Og hvordan finder man frem til de perfekte sko til lige netop det behov man har? Først er det uden tvivl en god idé at danne sig et overblik over underkategorierne indenfor overkategorien ’støvler’. Herunder er de vigtigste varianter at holde styr på: udendørs- og arbejdsstøvler samt de lidt finere varianter til særlige lejligheder.

Til udendørsliv og vandring

Den første kategori, og uden tvivl den de fleste forbinder med støvler, er naturligvis til diverse former for udendørsbrug. Hvis du går meget i haven eller har en masse udendørsaktiviteter, er denne form for sko et absolut must at eje. Der er ingen slags sko der er mere praktiske, end et godt par støvler. Til fisketurene, havearbejdet, vandreture og vinter, er et varmt par nødvendige at have i skabet.

Det vigtigste når du leder efter et par af disse sko, er uden tvivl de mere praktiske aspekter: holder de på varmen? Passer de godt? Er de behagelige at bevæge sig i? Disse overvejelser er vigtigt at holde in mente, inden du investerer i denne form for støvler. Særligt idet et par virkelige gode boots sjældent kommer alt for billigt. Hvis du skal bruge en del penge på det perfekte par støvler, bør du sikre dig at du kommer til at nyde godt af disse sko mange år ud i fremtiden.

Støvler til at gå i byen i

Men støvler er ikke udelukkende noget praktisk. Gennem de seneste par år har der været en stigende popularitet ift. at trække i et par støvler inden en fest. Dette er naturligvis ikke det samme par, som man tidligere på dagen måske har været ude at fiske i. Chelsea støvler, ankelstøver og endda åbne varianter er blot et par eksempler på varianter, der ikke er sjældne at se på dansegulvet.

Der er mange positive aspekter i at vælge denne form for sko, når det kommer til at gå i byen. Støvler er generelt en hel del mere skånsomme for dine fødder, end eksempelvis et par stilletter. Selv de højhælede udgaver har i overvejende grad en del mere støtte til fødderne, end de tynde og ustabile stilletter. Lige meget hvilken form for støvle du vælger at gå i byen i, kan du være sikker i din viden om at dine fødder har det godt.

Støvler til alle årstiderne

Der er ikke én tid på året, med mulig undtagelse af de varmeste sommermåneder, hvor det ikke giver mening at iklæde sine fødder et par støvler. Netop grundet støvlens alsidighed, er det muligt at finde et par til ethvert behov.

Eksempelvis er vinteren et rigtig godt, og populært, tidspunkt at eje et par støvler af høj kvalitet. Vandtætte, varme, forede og pæne er her kriterierne for de fleste der leder efter vinterparret. Heldigvis er dette langt fra umuligt at finde, hvis du blot ved hvor du skal lede og hvilken form for støvle du specifikt leder efter. Her er det for mange en god idé at investere lidt tid i at få dine fødder målt. Kun på denne måde kan du sørge for at finde den perfekte støvle til den kommende sæson.

Her kan du finde det perfekte par støvler

Når du endelig er klar til at lede efter dit næste par favoritstøvler, er internettet uden tvivl et godt sted at starte. Her vil det være muligt at danne dig et overblik over de mange muligheder du har. Leder du efter et par til vinter, til fest, til havearbejde eller måske til hverdagsbrug, er der gode muligheder for at finde inspiration online.

Priserne du møder på internettet vil ofte også være en hel del mere fordelagtige, end dem du ser i butikkerne. Dette er for mange en vigtig faktor, da de ikke ligefrem er billigt at investere i sko. På internettet kan du finde de samme sko som du kan i butikkerne, blot ofte til en del lavere priser.